12 Ekim 2012 Cuma

Ev veya iş yerinizde nem ve rutubet mi var; garantili nem alma hizmetlerimizden yararlanın!

Ev ya da iş yerinizdeki nem sorununu çözüyoruz!
Ev ve iş yerinizde sel veya su baskınlarından, tesisatınızdaki su kaçağının su biriktirmesinden alt ve üst komşunuzdan su sızmasından dolayı, ev veya iş yerinizin zemin katta olmasından dolayı hava almaması sebebiyle nemlenme ve rutubet oluşması meydana gelebilmektedir.

Firmamızın verdiği nem alma hizmetinin niteliği ve içeriği nedir?
Firmamız konutunuzdaki veya fabrikanızdaki nem oranını nem öçlme cihazlarıyla ölçerek nem alma cihazlarıyla tahliye etmektedir. Bazı nem alma hizmeti veren firmaların aksine nem alma makinelerimiz havadaki suyu kurutmak yerine bir kaba aktarmakta bu sayade müşterilerimiz makinelerimiz tarafından emilen nem su miktarını gözle görebilmektedirler.

Nem alıcı makinelerimizin çalışma mantığı nedir?
Alanında uzman personellerimizin yapınızdaki ya da inşaatınızdaki nem ölçümlerinden sonra yine uzmanlarımız tarafından kurutma programı ve süreci hakkında bir rapor hazırlanır ve sizin onayınıza sunulur. Bu aşamadan sonra programı onaylamanız durumunda kiraladığınız nem alma cihazlarımız ekiplerimiz tarafından nemli binaya getirilir ve nem alma için en uygun teknik konumda konuşlandırılarak (birbirine çapraz şekilde) nem alıcı cihazlara destek olması açısından yüksek hızda hava sürkülasyonu sağlayan fanlarımızın da yerleştirilmesiyle birlikte nem alma işlemi başlatılmış olur.
Nem emici makinelerimiz ortamın havasını ideal nem oranına kavuşturana kadar havadaki nemi emmeye ve su halinde bir kaba aktarmaya devam eder. 

Nem alma makineleri hangi alanlarda kullanılır?
Nem alma makineleri inşaat sonrasında, şap ve sıva uygulamalarından sonra, parke yapımından önce, izilasyon ve epoksi uygulamalarından önce kullanılmaktadır.  Örneğin nem ölçümü yapılmadan şap uygulamasından sonra parke döşenmesi parkelerin ilerleyen zamanlarda kabarmasına, genişleyerek ayrılmasına, dolayısıyla estetik olmayan bir görüntünün ortaya çıkmasına sebep olur. Aynı şekilde nem ölçümü yapılmadan sıva üzerine boya yapmak yine boyanın kabarmasına ve sıvanın havasız kalarak rutubetlenip dökülmesine yol açabilmektedir. Bu tür sorunlar bir uygulamanın yani parke döşemesinin ya da duvarın bayanmasının tekrar tekrar yeniden yapılmasına sebep olabilmekte, size çok pahalıya malolmaktadır. Zamandan ve paradan tasarruf için inşaat çalışmalarınızdan sonra mutlaka nem ölçümü yapınız. Nem oranı 90 ve üzerindeyse parke, boya ve izilasyon uygulamaları kesinlikle yapılmamalıdır. Yapılması halinde bu müşteriyi bile bile zarar sokmak anlamına gelir.

Nem alma hizmetinizin bir garantisi var mı?
Dilerseniz firmamız sabit bir fiyattan konutunuz veya inşaatınız tam olarak kuruyana kadar nem hizmeti sağlamaktayız. Böylece nem alma hizmetimiz garanti kapsamına alınmış olur. Makinelerimizin kaç gün duracağı sizin için sorun olmayacaktır. Çünkü anlaşmamız "ideal nem oranına varıncaya kadar kurutma" şeklinde olacaktır.

Nem alma cihazlarının fiyatları çok yüksek fakat bu sorundan kurtulmalıyım ne yapabilirim?
Evet malesef nem alma cihazı fiyatları oldukça yüksektir. Ayrıca müşteri olarak düşündüğümüzde sadece bir seferliğine ihtiyaç duyacağımız bir makineye binlerce dolar yatırım yapmak o parayı çöpe atmak demektir. Nem alma cihazı satın almak yerine firmamızın "Nem alma cihazı kiralama" opsiyonundan faydalanarak bir seferlik ihtiyaç duyacağınız bir hizmet için milyarlarınızı çöpe atmanızın önüne geçiyor, sizin için en ekonomik olan, kiralama çözümünü öneriyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder